Català Castellano

Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'informa que prvirtual.es és un domini de Elisabet Carvajal Cornago destinat a l'exercici de les seves activitats professionals de prestació de serveis de comunicació, relacions públiques, gestió de xarxes socials i social media que desenvolupa amb el NIF 39172684 G i telèfon +34 93 7333792 i adreça de correu electrònic .

Propietat intel·lectual
Els drets sobre la totalitat del contingut d'aquest lloc web, ja siguin textos, imatges, so, marques, logotips o altres elements, així com la seva estructura, disseny, combinacions de colors o forma de presentació dels materials, corresponen al titular del lloc i excepcionalment a terceres persones que n'han autoritzat l'exhibició. Tots aquests elements i obres gaudeixen de la protecció derivada de la normativa sobre propietat intel·lectual i industrial.PRVirtual Comunicació Global autoritza l'ús dels seus continguts exclusivament per a fer publicitat dels serveis i activitats que s'hi expliquen, sempre que es faci referència explícita a la titularitat dels textos i imatges i es conservin les referències d'identificació. Excepte en aquests casos queda prohibida, sense autorització expressa del titular del lloc, la reproducció, la transformació o alteració, comunicació pública o qualsevol altra forma d'explotació per qualsevol procediment.

Política de privacitat
En compliment de la normativa sobre protecció de dades de caràcter personal s'informa que les dades d'aquesta naturalesa obtingudes dels usuaris d'aquest lloc seran tractades d'acord amb criteris de secret professional. No seran enregistrades en cap fitxer, ni segmentades, ni utilitzades amb altres finalitats que no siguin la mera informació dels serveis i de les activitats que PRVirtual Comunicació Global ofereix i que pretenem que siguin de la seva utilitat. Tampoc es cediran a tercers sense el consentiment previ dels seus titulars. A la nostra pàgina web no hi ha cap Hipervincle que permeti la comunicació de les seves dades a qualsevol altra entitat o empresa.

Exempció de responsabilitat pels enllaços
PRVirtual Comunicació Global no es fa responsable de les informacions, conceptes i opinions que siguin emesos, publicats o distribuïts a través del seu lloc web per mitjà d'enllaços (links) amb altres pàgines, o de qualsevol dels serveis que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Autorització per enllaçar
PRVirtual Comunicació Global autoritza l'establiment d'enllaços a qualsevol pàgina del lloc www.prvirtual.es des d'altres llocs web. No obstant aquesta autorització general PRVirtual es reserva el dret a instar la retirada d'enllaços des de pàgines amb continguts contraris als seus criteris o interessos professionals. No s'autoritzen presentacions del contingut en una finestra aliena a www.prvirtual.es (framing).

Inici | Mapa Web | Avís legal
© 2014.Crta. Martorell, 95. Edf. Foment de Terrassa. Local 5. 08223 Terrassa - BCN.
Tel. 93 733 37 92 -